Missie en Visie

In onze visie is gezondheid een manier van leven. LEF030  inspireert mensen graag tot het vinden van een goede balans tussen doelgerichte lichaamsbeweging, werk en welverdiende ontspanning. Alles in een verfrissende, motiverende omgeving. Dat is onze unieke invulling van fitheid.


LEF030 wil inspireren, motiveren en professioneel begeleiden. Dat doen we met ons uitgebalanceerde aanbod van activiteiten en diensten. Kleinschalig, met een persoonlijke benadering waarbij functioneel trainen en leefstijlverandering voorop staan. Het verankeren van een gezonde, fitte en ‘feel good’ levensstijl in je dagelijkse ritme wordt zo eenvoudiger.

 
Wij stellen ‘plezier in sporten’ voorop en hopen dat mensen bij LEF030 de activiteit vinden die bij hen past. Dat kan van alles zijn: fitness, eGym of groepslessen. Zo zetten we met z’n allen de maatschappelijke beweging van gezonde voeding en beweging in gang. Zodat bewegen leuk is én blijft. Ons doel is om het grootste deel van de plaatselijke bevolking structureel in beweging te brengen door middel van sport!