Testimonial

16 juli 2021
    

Nooit kunnen geloven dat ik mij in een ‘sportschool’ echt op mijn gemak zou gaan voelen. En dat de medewerkers, ook als je al lid bent geworden, dagelijks voor je blijven klaar staan. 
Het bestaat echt, er is een sportschool waar je als mens blijft meetellen. Bij Lef 030 voel ik mij iedere keer weer welkom. Of het nou is voor een klein praatje, of om mij te ondersteunen in mijn persoonlijke proces van fitter worden en afvallen.

Niet eerder had ik kunnen bedenken dat ik sporten uitdagend en leuk zou gaan vinden. En helemaal niet doormiddel van een fitness circuit. Hoe dat kan niet saai worden? 
Bij Lef 030 werken zij met een zgn. ‘E-gym circuit’. Per apparaat train ik een belangrijke spiergroep, en aan het einde van het circuit zijn al mijn spieren aan bod gekomen en heb ik deze 2 keer getraind. Deze geavanceerde fitness apparaten worden geactiveerd met een automatische persoonlijke chip en deze volgen mijn prestaties en niet onbelangrijk, mijn vooruitgang:-)

Het is voor mij de meest efficiënte manier om in vorm te komen, en het kost mij maar 40 minuten per volledige sessie.
Ik boekte al na een paar weken veel vooruitgang. Het is daarbij heerlijk om mijn hoofd leeg te kunnen maken doormiddel van deze manier van trainen.

De reden dat ik deze review schrijf is, omdat ik van mening ben dat lid worden van een prettige, leuke en vooral gezellige sportschool met betrokken medewerkers enorm bijdraagt in het verbeteren van sport prestaties.

Kortom: wil je je in een gym op je gemak voelen, houd je van persoonlijke aandacht, en wil je snel resultaat en fitter worden? Lef 030 is the place to be. 

Het bestaat echt, er is een sportschool waar je als mens blijft meetellen