Waar staat LEF030 voor?

Lifestyle

Bij LEF geloven we dat sporten goed voor je is en dat als je er een bepaalde regelmaat in hebt, het gezond, meer energie, minder stress en sterker maakt. Hierin helpen we je graag om ook deze doelen te bereiken. We maken doelen met je en maken deze meetbaar zodat je echt gemotiveerd blijft om te blijven sporten. Elke keer dat je komt sporten geven we je een warm welkom en kijken we elke keer met je mee hoe jij en met een beetje Lef, beter, sterker, gezonder en of energieker kan worden.  

Elektronische krachtapparatuur (eGym)

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 18 volautomatische toestellen. De instructeur stelt eenmaal alle toestellen voor je in waarbij je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard worden op een chipkaart. Het trainingsgewicht wordt bepaald middels een krachttest. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 42 minuten een complete training doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay visuele feedback over de trainingsbeweging, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
  • Effectieve training, slechts 2x 42 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 42 minuten!
  • Toestel staat altijd goed ingesteld.


Functioneel trainen

Bij LEF beschikken wij over de nieuwste kracht apparatuur waarmee je met behulp van onze trainers gericht aan jouw doelstellingen kan werken. We kijken daarbij naar jouw belastingniveau en maken aan de hand daarvan een trainingsprogramma. Het trainingsprogramma kan bestaan uit
e-Gym, groepslessen of trainen met losse materialen.

In het lichaam kunnen we vijf grondmotorische principes trainen, te weten:
Kracht;
Uithoudingsvermogen;
Lenigheid;
Snelheid;
Coördinatie.

Bij LEF hebben we voor elk van deze facetten de juiste handvatten om hier beter in te worden zodat je uiteindelijk je doelen behaalt. 

Durf jij LEF te tonen?

Bel (030-7851206) of email (info@lef-030.nl) ons voor een gratis sportadvies!